Dieetpillen

 

Wij vinden het natuurlijk altijd geweldig om Henk te vergezellen als hij weer een golftoernooi voor de duur heeft staan. Heerlijk over de velden wandelen en met de spanning de wedstrijd meeleven doet je als ouders zijnde goed. De laatste twee keer dat we met Henk naar een van die toernooien waren geweest begon ik te merken dat ik ontzettend vermoeid raakte en soms het hele traject niet meer vol kon houden. Dit kwam voornamelijk omdat ik verschillende kilootjes aan was gekomen en er maar weinig aan gedaan had om ze kwijt te raken( op dieet staan is mijn ding sowieso al niet) maar moest er deze keer toch echt wat aan gaan doen of zou ik die heerlijke toernooien wel vaarwel kunnen zeggen.

Een week op dieet en ik was het al meer dan zat dus dook ik weer terug de koelkast in om te kijken wat er in huis was om mijn vreselijk slechte humeur en hongergevoel te verminderen en om daarna met een enorm schuldgevoel in bed te kruipen en het de volgende dag maar weer opnieuw te proberen.

Dat gaat dus definitief niet lukken zei ik tegen één van mijn vriendinnen. Romy( zo heet mijn vriendin) vertelde mij haar verhaal en over hoe ze een paar kilo kwijt was geraakt met dieetpillen en mij dus ook aanbeveelde hetzelfde te toen. Op zich leek het me wel wat dus ben ik ze ook gaan kopen en ondertussen ben ik gelukkig al 3 kilo verloren. Ik ga er toch nog maar een paar weken mee door want ik voel me al een stuk beter en bovendien veel fitter maar wil beslist alle kilo´s eraf hebben. Met deze dieetpillen voel ik me zeer enthousiast en weet ik zeker dat het me gaat lukken. Super!